Smještaj u apartmanima i sobama

Kako bi uživanje u blagodatima prirode i mora kampa, omogućili i onima koji ne kampiraju, turističko naselje Jezera Village nudi svojim gostima mogućnost boravka u apartmanima i sobama. Za što ugodniji boravak, posebna pozornost pri gradnji apartmanskog naselja usmjerena je na izgled.

S apartmanima, koji su smješteni u hladu borove šume, odvojeni ulicama i okruženi mediteranskim zelenilom, te središnjim trgom koji služi kao živopisna tržnica, apartmanska cjelina imitira ugođaj dalmatinskog sela. Svaka kućica/apartman ima svoj poseban ulaz. Zbog blizine mora i plaže koja se nalazi na manje od 50 metara udaljenosti, idealno su mjesto za obitelji s malom djecom i sve druge koji na odmoru vole imati veći komfor.

Moguće je rezervirati apartman s pogledom na more. Ako vam se čini da je apartman ipak prevelik za vaše potrebe, u naselju postoji i mogućnost iznajmljivanja sobe. Blizina restorana gostima apartmana i soba osigurava kompletnu uslugu bez potrebe da gube vrijeme u potrazi za toplim obrokom. To je u odnosu na iznajmljivanje privatnog smještaj na otoku Murteru i u mjestu Jezera jedinstvena ponuda.

Velik broj turista u Dalmaciji odlučuje se za privatni smještaj koji je često cijenom pristupačniji od hotelskog. Apartmani i sobe naselja Jezera Village omogućuju gostima da osjete domaću atmosferu smještaja u prirodi koja se cjenovno ne razlikuje od cijena privatnih iznajmljivača, ali uz brojne sadržaje i kvalificirani kadar, ipak nudi osjetno višu razinu smještaja.

Pošaljite nam upit!

reception@jezeravillage.com


  •            

 


  •