NOVOSTI ZA KAMP

Dragi gosti i poštovani partneri,

Zahvaljujemo Vam se svima na dosadašnjoj suradnji i veselimo se budućoj.

Kao što ste već upoznati, uslijed promjene vlasnika doći će i do nekih promjena u kampu. Nastojati ćemo dotaknuti i poboljšati sve segmente.

O svim promjenama u kampu biti ćete pravovremeno obaviješteni, molimo Vas pratite našu stranicu i društvene mreže   https://www.facebook.com/jezeravillage/ i https://www.instagram.com/jezera_village/ kako biste bili upućeni u novu sezonu 2023.

Optička infrastruktura je postavljena po cijelom kampu te se sada spajaju krajnje točke UTP kabelom (pri tom mislimo i na apartmane i mobilne kućice).

U planu je i djelomična renovacija studio apartmana za tri osobe A 2+1 i apartmana za šest osoba C 4+2, kao i bolja te pristupačnija plaža za pse. 

U 2023. na raspolaganju u kampu jednom tjedno Moto servis Minta za sve upite i probleme oko brodske mehanike ...

Također u sezoni koja dolazi za sve vlasnike paušala kamp prikolice u cijenu smo uključili i zimski parking za njihove kućice.

A što se tiče sportskih sadržaja , u sezoni koja je pred nama svi sportski sadržaji ( tenis, stolni tenis, košarka, mini golf ) su - GRATIS 😊

U novoj godini okrećemo se i organskom uzgoju, cilj nam je u vrtu od slike 1 do ljeta postići sliku 2

Obavještavamo vas da radimo na novom vodovodnom priključku i normalnom tlaku vode. Također smo naručili 2 Campercleana za automatsko pražnjenje i čišćenje kazeta WC-a u kamperu koji će biti postavljeni u blizini 3. i 4. sanitarnog bloka. Neke parcele su poravnate za naše goste koji borave cijelu sezonu.

 

Vaš Camping Jezera Village


  •                           

             

           

https://www.instagram.com/