Politika privatnosti

Politika privatnosti https://www.jezeravillage.com/

Internetska stranica namijenjena je prezentaciji usluga društva Školjić d.o.o. za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu, Put Zaratića 1, 22240 Tisno (u daljnjem tekstu: Školjić d.o.o.)

Osobni podaci - svrha prikupljanja i obrade

Službena internet stranica Školjić d.o.o. ne prikuplja osobne podatke.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. Školjić d.o.o. putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelja.

Kolačići

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ova stranica koriste kolačiće (engl. cookies) – male datoteke koje se zapisuju na računalo posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

Sigurnost

Pružatelje usluga koje uključuju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, Školjić d.o.o. odabire temeljem procjene rizika te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti Školjić d.o.o. možete zatražiti na reception@jezeravillage.com, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka           

 

 

 

  •