Ostalo

Unutar apartmanskog naselja Jezera Village nalazi se središnji trg. Trg funkcionira kao mala tržnica na kojoj se osim svježeg povrća i voća mogu pronaći proizvodi i oprema potrebni za potpuni užitak boravka u naselju. Uz ponudu nautičke i kamping opreme, na trgu možete nabaviti i autohtone proizvode murterskog kraja i suvenire.

Nakon kupovine predahnite u frizerskom i salonu za masažu. Oba salona također se nalaze na središnjem trgu, a radno vrijeme im je od 9 do 23 sata.

U predahu između kupanja i sunčanja, sportska ponuda kampa pruža mogućnost aktivnog odmora uz mnogobrojne rekreacijske sadržaje. Jedan od njih su i četiri teniska terena s color set podlogom. Mogućnost igranja produžena je do kasno u noć jer svi tereni imaju osiguranu rasvjetu.

Tu su još i mini-golf tereni i stolni tenis. Oprema za rekreaciju (reketi, loptice, palice za golf) iznajmljuju se na recepciji. Rekreaciju u vodi omogućuju pedaline, ali i organizirani fitness, odnosno aerobic u moru kojeg vode profesionalni instruktori.