Kamp

Hrvatski kampovi bez obzira što nude vrhunsku razinu kvalitete ističu se u Europi po svojim pristupačnim cijenama. Cjenik kampiranja u kampu turističkog naselja Jezera Village je prilagođen svim vrstama kampera i kampista, te kamping opremi. Radi lakšeg snalaženja, napravljen je pregledno. Ovisno o vremenu boravka, dužini boravka, vrsti boravka i kamping opremi cijene variraju. Ono što je prednost ovog kampa je cijena koja odgovara cijeni klasičnih kamp mjesta, a u stvarnosti nudi kamp parcelu s jasnom odvojenošću od drugih gostiju prirodnim nizom borova.

Dužim boravkom u kampu moguće je ostvariti i popust. Boravišna pristojba nije uračunata u cijenu, a plaćaju je sve osobe iznad 12 godina starosti. Boravišna pristojba za kampiranje iznosi 8 kuna po danu. Osobe od 12- 18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe.

 

Rezervacija se u turističkom naselju za apartmane ostvaruje putem rezervacijskog obrasca na našoj internetskoj stranici. Ispunivši ovaj formular šaljete upit za rezervaciju. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Ponuda rezervacije važeća je do ponuđenog datuma do kada se traži uplata unaprijed predviđene akontacije. Ukoliko se uplatom akontacije ne potvrdi rezervacija, ista se nakon predviđenog datuma smatra nevažećom.

Trenutno ne vršimo rezervacije za kamp mjesta, no pozivom na naš broj telefona ili slanjem e-mail poruke moguće je dobiti točnu i trenutno informaciju o stanju popunjenosti i mogućnostima rezervacije kamp mjesta i kamp parcela u naselju Jezera Village.

Pošaljite nam upit!


          

  •